Mesaj gönder

Galvanizli borunun kalitesi nasıl değerlendirilir?

September 18, 2019

hakkında en son şirket haberleri Galvanizli borunun kalitesi nasıl değerlendirilir?

Galvanizli borunun kalitesi nasıl değerlendirilir?

Sera uygulamasından galvanizli çelik boru, ürünleri yaygın olarak kullanılmaktadır ve birçok çevre koruma işletmesi tarafından kabul edilmiştir.İlk olarak, seradaki galvanizli boruların kalitesi hakkında yorum yapın.Serada galvanizli boruların kalitesini göz önünde bulundurmalı ve ısıl işlem düşünmeliyiz.Kaliteden ısıl işleme kadar ürünlerimiz kesinlikle ulusal standartlara uygundur, üretim süreci benzer ürünlerden daha iyidir!

hakkında en son şirket haberleri Galvanizli borunun kalitesi nasıl değerlendirilir?  0
1. Şimdi yeşil çevre koruma girişimin konseptidir.Bir işletme olarak, ürün üretim süreci ve süreçteki çevrenin korunması acil sorunlardır.Galvanizli boru, yeni bir çelik türü olarak çevre korumada lider olmuştur.Galvanizleme, çeliğin yüzey işlemi için yeni bir işlemdir.Olağanüstü korozyon direnci ve hizmet ömrü nedeniyle, çok çeşitli tüketiciler tarafından onu sever.Öte yandan, ürün değişiminden kaynaklanan veri israfını azaltabilir.Serada galvanizli çelik boru becerileri açısından, yerli üretim seviyesinin ilerlemesiyle birlikte, galvanizli süreç giderek daha karmaşık hale geliyor ve süreç daha çevre koruma.

2. Galvanizli çelik boru ürünlerinin genel kalitesi, verilerin görünümünde çatlaklar ve diğer koşullar olacaktır, tavlama üretim sürecinde iyi değilse, galvanizli çelik boru üretimi çok zor olacak, belirli bir etkisi olacaktır. çelik borunun kıvrımlarında ve dönüşlerinde.

3. Genel olarak, sera galvanizli boru sıcak sıyırma galvanizli boru ve çinko miktarı yaklaşık 60 gram, 80 gram, 80 gram, çinko, seradaki galvanizli boru ürünlerinin korozyon direncini doğrudan belirleyebilir.Kaplamanın çinko içeriği çok az ise galvanizli boru ve diğer ürünler nemli iklim koşullarındadır.Basitçe aşınmış.Firmamız çinko boru çinko içeriği, müşteri gereksinimlerine tam olarak uygun olarak standart çinko içeriğine ulaşabilir.

Bizimle temasa geçin
İlgili kişi : Mr. Li
Tel : +8613980853449
Kalan karakter(20/3000)