Mesaj gönder

BAOLIDA Çiftlik Sera Üreticisi Ucuz Çaplı Çaplı Sera Tanıtıyor

April 26, 2024

hakkında en son şirket haberleri BAOLIDA Çiftlik Sera Üreticisi Ucuz Çaplı Çaplı Sera Tanıtıyor

[Chengdu, Sichuan] [2024/4/26] BAOLIDA Çiftlik Sera Üreticisi, yüksek kaliteli seraların önde gelen tedarikçisi, bugün yeni uygun fiyatlı çapraz havalandırmalı seralarının piyasaya sürülmesini açıkladı.Sera, iç kısımları elle gölgeleme ve iki taraflı yağmur geçirmez tasarımla donatılmıştır., tropikal iklimler için ideal bir seçim yapar.

 

Yeni sera, elektrikli gölgeleme sistemleri kadar etkili ancak maliyetinin bir kısmına sahip manuel bir iç gölgeleme sistemine sahiptir.Seranın iki taraflı çatıları da yağmur suyunun sera kenarlarından akmasını önlemek için dışarıya uzanır.

hakkında en son şirket haberleri BAOLIDA Çiftlik Sera Üreticisi Ucuz Çaplı Çaplı Sera Tanıtıyor  0

 

BAOLIDA Çiftlik Sera Üreticisi'nin CEO'su Super, "Yeni uygun fiyatlı çapraz havalandırmalı seralarımızı tanıttığımız için heyecanlıyız" dedi."Bu sera, yüksek kaliteli, özellikle tropikal iklimler için tasarlanmış uygun fiyatlı bir seçenek".

hakkında en son şirket haberleri BAOLIDA Çiftlik Sera Üreticisi Ucuz Çaplı Çaplı Sera Tanıtıyor  1

 

BAOLIDA Çiftlik Sera Üreticisi Hakkında

BAOLIDA Çiftlik Sera Üreticisi, tarım, bahçecilik ve araştırma da dahil olmak üzere çeşitli uygulamalar için yüksek kaliteli seraların önde gelen bir tedarikçisidir.Şirket, müşterilerine mükemmel ürünler ve hizmetler sunarak uzun bir geçmişe sahiptir.BAOLIDA Farm Seraya Üreticisi sürdürülebilirliğe bağlıdır ve seralarının üretiminde çevre dostu malzemeler ve uygulamaları kullanır.

 

İletişim:
Cheryl - Web sitesi operatörü
E-posta: market@scbldgj.com

Whatsapp: +86 17882258633

Bizimle temasa geçin
İlgili kişi : Mr. Li
Tel : +8613980853449
Kalan karakter(20/3000)